You are currently viewing Biljana Ković

Biljana Ković

  • Post comments:1 Comment

Ljudi kažu da je glavna karakteristika nesebične dobrote to što je ona neprepoznatljiva, nevidljiva i nenaslutiva, a primer naše koleginice i drugarice Biljane Ković govori u prilog tome.

Naime, iako je trenutno kao nezaposlena samohrana majka i sama u nezavidnoj finansijskoj situaciji, Biljana je aktivan član naše grupe i neretko učestvuje u pomaganju drugima.

Vredna i poštena, a opet, ponosna, skromna i nenametljiva, svaki put je odbila naš predlog o bilo kakvoj vrsti pomoći.

Ipak, jednog jutra je u našoj grupi osvanuo Biljanin post gde nije tražila nikakav novac, već je upitala da li neko ima auto viška da joj pozajmi na mesec dana kako bi mogla da radi, te da dete i sebe obezbedi za naredni period.

Na njen apel se odazvao naš član Vladimir Blagojević i ustupio joj auto njegovog oca koji im više nije potreban, ali je još uvek u voznom stanju, te će poslužiti ovoj dvočlanoj porodici “da stane na noge”.

A kako jedna lepa stvar ide uz drugu, tako se potrefilo da je tih dana naš budući kolega Vukašin punio tri godine, te smo uz primopredaju ključeva njegovoj majci i njemu odneli prigodan rođendanski poklon i poželeli mu najlepše želje.

 

Bogatić, jul 2021.

Vukašinova rođendanska torta Automobil za Biljanu i Vukašina DsD družina

 

This Post Has One Comment

Ostavite odgovor