KONVOJ SA SRCEM 23/24

  • Post comments:0 Comments

Pozivamo sve transportne kompanije da nam se pridruže i da nam pomognu da i ove godine uspešno realizujemo Konvoj sa srcem 23/24 .

Pozivamo sve preduzetnike da u skladu sa svojim mogućnostima i osjećajem solidarnosti nam se pridruže i da nam pomognu da skupimo dovoljno sredstava za realizaciju.<br>Svaka donacija je vredna i značajna i dobro došla.

Za svaku donaciju možemo napraviti ugovor i samim tim na taj iznos kompanije neće platiti porez jer Udruženje Drug sa Druma je legalno i registrovano u APR-u.

Ove godine ponudićemo svima da Šofer Mraz donese paketiće na adresu kolektiva, a kupovinom paketića za decu svojih zaposlenih pomoći ćete kupovinu paketića za decu nastradalih i teško bolesnih kolega.

Takođe pozivamo sve zainteresovane da nam se na lokalu pridruže i da sa svojim vozilom podrze konvoj Šofer Mraz-a. Mi ćemo sa najmanje 2 vozila obići celu Srbiju a detaljan kalendar i rutu kretanja Konvoja ćemo naknadno objaviti, ali realizacija će biti u vreme Novogodišnjih praznika između katoličkog i pravoslavnog Božića.

Svaki vid podrške i donacije nam je značajan.

Unapred se zahvaljujemo svima na odazivu i pomoći da zajedno izmamimo što više dečijih osmeha.

Mi ćemo ovo pismo odštampati i poslati na što više adresa, poslaćemo i na što više e-mail-a ali isto takođe pozivamo sve kolege da ovaj apel podele, obaveste svoje kompanije, podele u sto više šoferskih grupa…

Svi zainteresovani mogu se obratiti na mail: drugsadruma@gmail.com ili kontaktirati Šofer Mraz-a lično na broj 060/1811-500 (poželjno na Viber ili Whatsapp jer je Šofer Mraz često u romingu do akcije)

Ostavite odgovor