NAJAVA NOVOGODISNJEG KONVOJA

  • Post comments:0 Comments
Ponedeljak 4.12. je zadnji dan za prijavu paketića… Ko želi neka se do ponedeljka javi uplate mogu i koji dan kasnije ali naknadnih prijava neće biti.
Sledeće nedelje pravim preciznu rutu kretanja Konvoja sa srcem sa satnicama, krećemo sa obezbeđivanjem potrebnih dozvola za ulazak u gradove gde ćemo imati defile, naknadnih prepravki neće biti a dani za defile ce biti sledeći, sa organizatorima istih:
24.12. popodne Bečej – Branislav Markov i Zivko Knezevic
27.12. u podne Užice – Средоје Радојичић
27.12. popodne Čačak – Bozidar Milosavljevic
27.12. uveče – Lazarevac+Valjevo – Dejan Milinovic
28.12. popodne Šimanovci – Miroslav Stojkovic
28.12. popodne Karlovčić – Jellena Grujić Ristić
29.12. Kosovo – Ненад Ђурић
30.12. Novi Sad popodne – Nemanja Mirkovic
30.12. Beška uveče – Nenad Dedeić
31.12. Beograd
5.1. u podne Jagodina – Andrija Arsić
6.1. u podne Niš – Miljan Jovanovic
6.1. uveče Surdulica+Vladičin Han – Aleksandar Saško Apostolović
Molim sve koji su pregovarali sa svojim kompanijama vezano za donaciju i paketiće da mi se jave do ponedeljka 4.1.da konkretizujemo realizaciju.
Konvoj se bliži, radi se punom parom, još dosta toga treba da se uradi, tako da imajte razumevanja i poštujte rokove. Finansijski još nismo zaokružili celu priču ali verujem da ćemo uspeti, dajte svoj doprinos ko je koliko u mogućnosti, biće ovih dana više licitacija koje uspešno vodi Radica Popovic, ali sa kraćim rokom, jer moramo dodati gas i izneti priču.
Kamioni za Konvoj su obezbeđeni. Dejan Nastic LAMBADA iz Valjeva nam je dao da izaberemo Skaniju po želji iz njegovog voznog parka i to će biti kamion za Šofer Mrazicu, a za mene (Šofer Mraza) će biti ili Daf koji trenutno vozim ili Mountain wolf S-ovka Никола Швоња vlasnika nove kompanije Niko-Log.
Mladen Gruma Grumić i Talijan Auto će i ove godine biti baza za smeštaj i pakovanje paketića, kićenje kamiona, kamiončići su u završnoj fazi lepljenja nalepnica, knjiga Marija Lazarevic “Tetka Em i ja vraćamo veru u Deda Mraza” je izašla iz štampe, a “paketići” za decu nastradalih kolega od 14-18godina će stići u toku sledeće nedelje zajedno sa čestitkama. Za mlađe će biti paketići Swisslion Takova dopunjeni medenjacima Sandra Stankovic i knjigom ili kamončićem.
Pisma i mejlove smo poslali, očekujemo pozitivnu reakciju privrednog sektora, reklama i najava Konvoja se svakodnevno pušta na Radio BAM-u, YouTube kanal smo probudili, društvene mreže se trudimo da redovno imamo sadrzaj pogodan za dalje deljenje…
Tako da… Pripreme teku punom parom i svi smo odavno u 12toj brzini… Ko nije – još ima vremena da se prešalta i da svoj doprinos.

Ostavite odgovor